Jumbo 2020 geannuleerd

Jumbo 2020 geannuleerd

Het coronavirus heeft ons allen nog steeds behoorlijk in de greep. Dit heeft ook gevolgen voor het Jumbo Muziek Festival. We hebben helaas moeten besluiten dat het festival dit jaar, op 7 en 8 november NIET door kan gaan.

Het is een onzichtbaar virus, het is zelfs zo dat mensen zelf niet altijd weten dat ze corona positief zijn omdat ze geen klachten hebben. Dus de 1,5 meter afstand is wel heel erg belangrijk voor de veiligheid van ons allemaal.

We hebben geen podium dat groot genoeg is om aan de afstand van 1,5 meter te kunnen voldoen. Ook voor de instrumentenruimte en inspeelruimte is 1,5 meter afstand nodig. Het slagwerk van elkaar lenen, wat we gewend zijn te doen is ook lastig want het moet na elk optreden ontsmet wordt met desinfectans, het veelvuldig gebruik van desinfectans op de slagwerkinstrumenten is slecht voor de instrumenten, advies niet doen. Na elk optreden moeten de tafels en stoelen van de gasten worden ontsmet omdat het publiek steeds wisselt. Er zal registratie moeten plaats vinden van alle aanwezige bezoekers en muzikanten. Hoe jammer wij dit ook vinden maar het is op dit moment niet mogelijk om op een redelijke manier het festival te organiseren met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.

We gaan er vanuit dat het Jumbomuziekfestival op 6 en 7 november 2021 wel weer door kan gaan. We vinden het fijn als U deze datum alvast weer in de jaaragenda voor 2021 zet.

Ook belangrijk voor de agenda is 11 april 2021 voor het Jumbo jeugdmuziekfestival.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.