Jumbo muziekfestival 3 en 4 november

Jumbo muziekfestival 3 en 4 november

Op zaterdag 3 en zondag 4 november vindt het jaarlijks Jumbomuziekfestival plaats van de Jumbo Muziekfestival Kring Veghel. Dit jaar weer in het Dorpshuis in Zijtaart. Evenals voorgaande jaren strijden slagwerkgroepen en Harmonie- en Fanfarerorkesten om de felbegeerde Albert van Zutphen wisselbokaal. Acht slagwerkgroepen en negen orkesten met samen bijna duizend muzikanten laten hun muzikale prestaties horen tijdens het Jumbo Muziekfestival Kring Veghel. Het festival vindt voor de 34ste keer.

Op zaterdag gaat de wisseltrofee naar de best spelende slagwerkgroep en op zondag naar het best spelende harmonie – of fanfareorkest. Daarnaast wordt er per groep, waarvan de indeling gebaseerd is op de divisies waarin de diverse verenigingen uitkomen, een eerste prijs uitgereikt.
Het programma start zaterdag 3 november om 11.15 uur . Het laatste optreden op zaterdag vindt plaats om 17.15 uur door de gastheer Sint Cecilia uit Zijtaart. Om 18.30 uur is de prijsuitreiking. Zondag begint de Koninklijke Harmonie St Cecilia uit Schijndel om 11.15 uur met het eerste optreden. Muziekvereniging Meierijstad mag om 18.45 uur de dag afsluiten. De prijsuitreiking vindt om 19.55 uur plaats.

Publiek is bij de optredens van harte welkom.

Het programma vindt u hieronder en kunt u ook hier downloaden.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.